“If you are going to kick ass,
you need kick ass shoes!”

 

About

1842, where it all started! In Kaatsheuvel, een klein plaatsje in Noord-Brabant, wordt door de grondlegger van Van Gastel Shoes een schoenfabriek opgericht. Dit is het begin van een bedrijf dat later tot de top 10 van de beste kinderschoenen producenten in Europa behoort.

Ik hoor je denken, kinderschoenen? Dat klopt, dit is dé specialiteit van Van Gastel Shoes. Pasvorm en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Maar, est1842 is toch een dames schoenenmerk? Ook dat klopt! Van Gastel Shoes is dynamisch en blijft continu dicht op de markt om te kijken waar de behoeftes van de consument liggen. Kwalitatief goede schoenen met perfecte pasvorm inclusief lederen voering voor een leuke prijs, dat is waar est1842 voor staat. Omdat Van Gastel de expertise heeft betreft pasvorm en kwaliteit, was dit het perfecte moment om est1842 te lanceren. Voor dames! En dat bleek een goede zet.

Est1842 is hét merk voor coole meiden die niet bang zijn om op te vallen. It-girls die weten wat ze willen, ze volgen de laatste nieuwe trends op de voet en maken graag een statement met hun look. Met est1842 kun je jezelf zijn, omdat je zelf al bijzonder genoeg bent.

Collection

Est1842 volgt trends op de voet (letterlijk) en zorgt er voor dat de collectie steeds blijft vernieuwen. Geen standaard zomer en wintercollectie dus, maar een collectie die het hele jaar door veranderd en wordt uitgebreid volgens de laatste trends. Echte fashionista’s zijn tenslotte continu op zoek naar nieuwe items.

Quality is key! Daarom zijn al onze schoenen leer  gevoerd, hebben ze een uitneembaar voetbed en worden alle modellen uitvoerig getest voordat we met de productie beginnen. Weet je wat ook makkelijk is? Dat een groot aantal van onze modellen tot en met maat 43 lopen. Sommige est1842 chicks leven graag op grote voet en wij helpen ze hier graag bij!

Mission & Vision

Onze missie is om hét schoenenmerk te worden dat voorop loopt (snap je ‘m?) in de Fashion scene, maar daarbij niet de kwaliteit van de schoen en pasvorm vergeet. Zodra een vrouw deze schoenen in de etalage ziet staan, wordt ze verliefd. Ze loopt doelgericht de winkel in, en vraagt ongeduldig naar haar maat. Zodra ze de schoenen aangereikt krijgt, ziet ze dat deze helemaal leer gevoerd zijn. Bij het aanpassen is het huwelijk compleet, een match made in heaven! Door continu dicht op zowel de markt te blijven als op de laatste trends, blijven we deze vrouw elke keer weer verrassen met de leukste nieuwe items in de collectie.