Autumn colors with Est1842 – Marieke Kazen

Coat Airforce // Top Sisters Point by Miinto // Pants (old) // Sneakers EST 1842

Look at my new cool sneakers! I always wanted sneakers like this. And with my favorite fall/winter color this pair is perfect. Do you know the brand EST 1842? My sneakers are available in four different colors. And they have more amazing sneakers, so check their website here. I wear it with a leopard top from Sisters Point and my cosy winter coat. What are going to do this weekend? I go out for dinner with some friends this evening. And today I will work till 6, like every Saturday hihi ?  Enjoy your weekend! x

Kijk eens naar mijn nieuwe coole sneakers! ? Ik wilde al heel graag dit soort sneakers. En in combinatie met mijn favoriete herfst/winter kleur zijn deze schoenen perfect. Ken je het merk EST 1842 al? Ze zijn ook nog eens verkrijgbaar in vier verschillende kleuren en ze hebben nog veel meer andere hele leuke schoenen. Dus bekijk de website hier. Ik draag ze met een panterprint shirtje van Sisters Point en mijn heerlijk warme jas. Wat gaan jullie nog doen dit weekend? Ik ga uit eten met wat vrienden vanavond. En overdag werk ik tot 6, zoals elke zaterdag haha ?Nog een prettig weekend ! x