Cobra Craze sneakers – The girl next door

Go crazy, go WILD! Vandaag laat ik jullie mijn nieuwe schoenen zien; de mooie ‘Cobra Craze Sneakers‘ van Est1842! Zou jij deze sneakers dragen? Ik ben heel benieuwd, let me know! 


Wauw. Wat ben ik ontzettend blij met mijn nieuwe sneakers, die ik heb gekregen van Est1842! Het mooie taupe kleurtje, in combinatie met de metallic snake tong, vallen helemaal op aan mijn voeten; het zijn de perfecte sneakers!

Naast dat de schoenen echt super mooi zijn, lopen ze ook echt heel lekker; dit komt omdat ze gevoerd zijn met leer en de schoenen helemaal naar je voet gaan staan. Nadat je ze hebtingelopen, zitten ze als pantoffeltjes; niet geheel onbelangrijk natuurlijk ! Het voetbed is uitneembaar en de taupe kleurige stof op de schoen is van suède gemaakt; pretty!

De neus van de schoen, is van een metallic slangenprentjegemaakt, welke ook doorloopt onder je veters door, naar de tong van de schoen; ZO gaaf! De veters zijn dezelfde kleur als de rest van de schoen en hierdoor vind ik het echt een mooie statement schoen; if you are going to kick ass, you need kick ass shoes; en zo is het!

Zelf combineer ik de schoenen, met een zwarte broek van de H&M en mijn beige trui van de New Yorker. Om de herfst look af te maken, draag ik mijn bordeaux rode jas er overheen; I love it! De schoenen had ik voor het eerst aan in Engeland en daar kreeg ik een hoop complimenten en mensen vroegen zelfs waar zij deze schoenen ook konden kopen: Hoe leuk is dat!

Social Media: Est1842 Instagram | Facebook

Hoe zou jij deze schoenen combineren? Ik ben benieuwd; laten jullie een reactie achter!

Liefs,

Ellen
The Girl Next Door