Est1842 Sneakers – Jasmijn van Dijk

Hi allemaal!

If you’re going to kick ass, you need kick ass shoes. Dit is het motto van het schoenenmerk EST1842. Ik was al een tijdje bekend met het merk. Vaak zag ik foto’s van de schoenen voorbij komen op Instagram. Toen ik hoorde dat ik een paar schoenen mocht uitzoeken was ik dan ook ontzettend blij!Ik nam een kijkje op de site en kwam erachter dat ze veel verschillende soorten schoenen hebben.

Wanneer je twijfelt over je maat raad ik zeker aan om voor een maatje groter te gaan.

Ook kan je contact opnemen met de klantenservice wanneer je twijfels hebt over je maat.

EST1842 heeft niet alleen een groot assortiment aan schoenen, ze hebben ook verschillende accessoires die op je schoenen bevestigd kunnen worden. Ik was meteen verliefd op de fringes. Deze fringes kan je op je sneakers vastmaken. Zo kan je leuk mixen en matchen wanneer je bijvoorbeeld een feestje hebt! Ik ging voor de silver glitter fringe.

Ik ben superblij met mijn nieuwe sneakers en fringes!
De afgelopen dagen heb ik ze al even in kunnen lopen. Ik heb nog wel eens blaren gehad door sneakers maar deze lopen echt heerlijk.
De leren sneakers kosten 89.95 en de fringes 9.95.

Liefs, Jasmijn