EST1842 Rose Gold Croco Sneakers – Selected by E

Rose gold is always a good idea! I totally agree with that. Een rosé gouden sneaker ontbrak nog in mijn schoenen stash, en welke past daar nou beter bij dan deze rosé golden croco sneaker van Est1842De schoenen zijn gemaakt van een metallic materiaal en dit geeft extra shine aan elke outfit. Ik combineer de sneaker met pastel kleuren.

De schoenen zijn helemaal gemaakt van leer daardoor moet je ze wel eventjes goed inlopen des te fijner lopen ze. Ook erg fijn aan deze sneaker is dat ze is dat ze een uitneembaar leren binnenzool hebben, mocht je zooltjes dragen kan dat dus prima met deze schoen. Een leuk detail is het logo aan de achterzijde.


Est1842, Rose Gold Croco Sneakers – €99,95
Heb je al eens eerder van est1842 gehoord?

“If you’re going to kick ass, you need kick-ass shoes”

 

Dat is hun motto, en zo is het maar net! Wie wordt er nou niet blij van een paar mooie schoenen. Est1842 volgt trends op de voet (letterlijk) en zorgt er voor dat de collectie steeds blijft vernieuwen. Geen standaard zomer en wintercollectie dus, maar een collectie die het hele jaar door veranderd en wordt uitgebreid volgens de laatste trends. Echte fashionista’s zijn tenslotte continu op zoek naar nieuwe items!