Est1842 x Amanda Rijff | Limited Edition – Tessa Sterk

Fashion meets beauty in deze Limited Edition sneakers. Vandaag laat ik jullie kennis maken met de prachtige Limited Edition sneakers van Est182, ontworpen door de Master make-up artist Amanda Rijff.

Voor wie nog niet bekend is met het hippe schoenenmerk. Est1842 is een Nederlands schoenenmerk die zeer opvallende sneakers maakt en waarmee je dus altijd de aandacht trekt. Het leuke is dat Est1842 echt de trends volgt en je dit ook zeker terug ziet in de sneakers. Daarom bestaat er geen speciale zomer- en wintercollectie, maar wordt de collectie het hele jaar opgevuld met geweldige sneakers met prints en kleuren. Voor ieder wat wils!

Alle schoenen van Est1842 zijn helemaal leer gevoerd. Het voordeel hiervan is dat je de schoenen uitloopt en ze helemaal naar je voet gaan staan. Ondanks dat hebben alle sneakers een normale pasvorm, je kunt daarom dus altijd gerust je eigen maat kiezen. Niet alleen heeft Est1842 toffe sneakers, ze verkopen ook te gekke fringes voor aan je sneakers in allerlei soorten en kleuren. Hierdoor geef je je sneakers en je outfit meteen een andere look!

Deze Limited Editions zijn echt een musthave voor meiden met een liefde voor beauty & fashion. Heel leuk dat beauty met fashion (letterlijk, kijk maar naar de té leuke details op de schoen) wordt gematcht! Ook lopen ze zo onwijs heerlijk en kun je ze zoveel stoer als girly dragen. Ik combineer mijn sneakertjes met een high waisted denim short en een LEVI t-shirt.

De hele collectie, inclusief deze geweldige Limited Editions waar ik toch wel een beetje verliefd op ben, kun je bekijken in de online webshop van Est1842 Footwear! Wanneer je je aanmeld voor de nieuwsbrief, krijg je 10% korting op je aankoop! Ook heb je altijd gratis verzending wanneer je in Nederland, Belgie, Duitsland, Engeland en Denemarken woont!

Overigens is een greep van de collectie ook verkrijgbaar in geselecteerde winkels. Wil jij weten of er in een winkel in jouw buurt is die de sneakers van Est1842 verkoopt? Check dan de storelocater, vul gemakkelijk je postcode in en vind zo bij welke verkooppunten jij jouw Est1842 sneakers kunt scoren!

De Limited Editions zijn gemakkelijk online te bestellen voor €119,95

Ik ben erg benieuwd, ben jij al bekend met Est1842 en welke sneakers zou jij wel aan je collectie willen toevoegen?