Mijn nieuwe sneakers van EST1842 – Beauty by Denies

Sneakers, je kunt ze niet genoeg hebben. Ik ontving afgelopen week een super tof paar van het merk EST1842, inclusief een gave blauwe kleur en klittenband. Benieuwd met welke outfit ik ze combineer? Kijk mee!

Wollen jas: Zara    |     Schoenen: EST1842       |       Broek: H&M       |      Tas: Myomy      |     Hoesje: Kruidvat     |      Shirt: Zara

Gisteren ben ik gezellig samen met m’n moeder de stad ingedoken, tijd om een aantal sinterklaas inkopen te doen en lekker veel cadeaus te kopen. Tussendoor maakten we een paar foto’s van mijn outfit, inclusief mijn nieuwe sneakers van het merk EST1842 zien. Simpele sneakers in het donkerblauw met klittenband, gewoon pure liefde voor dit exemplaar. Ik heb het de laatste tijd al vaker voorbij zien komen, sneakers met klittenband, maar nu ik zelf zo’n paar bezit weet ik pas HOE handig het is. Geen geklooi meer met veters of ritsen die kapot gaan, klittenband laat je nooit in de steek én het ziet er ook gewoon heel tof uit.

Naast het mooie design lopen ze ook hartstikke goed. Ik maakte helaas wel de fout om tijdens het inlopen van de sneakers geen sokken te dragen, GEEN aanrader. Met sokken zitten ze overigens wel helemaal prima en een stuk beter :-). Deze variant is er trouwens ook nog in het legergroen, zwart en taupe, maar ik besloot om eens gek te doen en voor een kleur te gaan die ik nog helemaal niet heb. Genoeg donkerblauwe shirtjes en jassen in m’n garderobe hoor, maar geen enkel paar schoenen in het blauw, de keuze was dus snel gemaakt. Meer informatie over de Something Blue Velcro Sneakers van EST1842 vind je trouwens op deze website, voor een paar betaal je 89,95 euro. Leuke prijs voor toffe sneakers, ik ben in ieder geval helemaal

Wat zijn jouw favoriete sneakers?

Liefs,
Denise