Mint to be – Beauty Unboxing

Vandaag wil ik jullie een van mijn favoriete outfits laten zien. De outfit is helemaal geïnspireerd op mijn favoriete kleur mint groen. Kijk je mee?

Mint is voor mij een kleur waar ik altijd op kan terugvallen. Het staat super vrolijk en zomers en super leuk te combineren met andere pastel tinten. Onlangs ben ik helemaal los gegaan in 1 van mijn favoriete winkels in Eindhoven. Namelijk de TK Maxx. TK Maxx is een hele grote winkel met allerlei designer merken voor outlet prijsjes. Je moet wel houden van rondneuzen, de winkel is namelijk net wat anders ingericht dan je gewend bent. Alles hangt op item, en dan op maat. Dus je kijkt eerst bij bijvoorbeeld de tops. En dan kijk je naar het maat bordje. Als je eenmaal bij de goede maat bent vind je echt de leukste items voor de laagste prijsjes!

Bij de TK Maxx heb ik onder andere deze mint groene top gescoord voor maar €16,99. Hij is lekker oversized (waar ik echt heel erg van hou) en heeft korte mouwen. Hij schijnt wel door dus ik draag hier wel een hempje onder. Wat ook heel erg leuk is aan deze top is dat de achterkant erg lang is en aan de voorkant wat korter.

Onder de top draag ik mijn nieuwe WR.up ripped jeans van Freddy Pantroom. De broeken en leggings van Freddy Pantroom zorgen dankzij een ingenieus ontwerp met strategische naden voor een goede ondersteuning. Daarnaast vormt het je heupen en bips. Normaal zie ik dunne dames met een klein kontje deze broeken dragen maar zoals je ziet, ook ik kan de Freddy Pants hebben!

Ik ben trouwens ook onlangs gekozen om Influester te worden voor Est1842. Waarschijnlijk zul je de prachtige sneakers van hun dus wel vaker voorbij zien komen! Ik heb mijn outfit gecombineerd met mijn nieuwe mint Est1842 sneakers. Wat zitten deze sneakers trouwens heerlijk zeg! Ze hebben een lekker dikke platform zool en zijn helemaal van leer gemaakt. Dit soort sneakers zijn echt een musthave voor deze zomer. Je kunt ze met een leuke jeans combineren maar ze staan ook echt super leuk onder een jurkje of rok.  De sneakers kosten €99,95 en zijn ook in het roze en wit verkrijgbaar.

Top – TK Maxx
Horloge – Lumbr
Jeans – Freddy P

Top – TK Maxx
Horloge – Lumbr
Jeans – Freddy Pantroom
Sneakers – Est1842
Zonnebril – Ray-Ban

Ik ben helemaal fan van outfit. Wat vind jij van mijn Mint To Be outfit?