FASHION | MY NEW EST 1842 SNEAKERS

Hi girls,

Ik ben gek op schoenen en vind dat je er nooit te veel kan hebben! Afgelopen week ontving ik dit prachtige paar sneakers. De sneakers zijn van het merk EST 1842. De modellen uit de collectie sneakers van EST 1842 zijn stuk voor stuk super hip. De leukste printjes en kleuren.

Ik heb gekozen voor het model Ostrich. Deze sneaker heeft “gewone” licht gewicht witte zolen, je hebt deze sneaker namelijk ook in een wedge variant! Ostrich is gemaakt van pony hair en heeft een printje van zwart met witte stipjes, heel zacht en harig! De sneaker heeft witte veters.

De sneakers zijn volledig van leer en hebben een uitneembaar leren voetbed. Doordat ze van leer zijn, zitten ze in het begin nog erg strak, maar dit zal uitlopen als je ze vaker draagt. Ik heb de sneakers in mijn normale maat, maat 38, besteld en dit sluit perfect aan.

De sneaker is goed te combineren, zowel met een broek als met een jurkje/rokje staan de sneakers goed. Ze geven je outfit een sportieve look! Daarnaast zijn ze ook het hele jaar door te dragen. Doordat er wit en zwart in zit kunnen ze zowel in de zomer als winter gedragen worden. In de zomer met een witte outfit en in de winter met een zwarte outfit, love it! Binnenkort zal ik outfitfoto’s maken met de sneakers.

Ik ben helemaal weg van m’n nieuwe sneakers en zal ze vaak gaan dragen. De sneakers kosten €89,95.
Kende jij het merk EST 1842 al en welk model is jouw favoriet?

Xoxo Edith-Sofia