New in: The White est1842 sneakers – AnoukToday

Als ik iets vaak draag, dan zijn het wel witte sneakers. Ze passen bij elke outfit, en lopen gewoon erg lekker. Mijn Adidas Stan Smiths zijn zeker één van mijn betere aankopen OOIT geweest. Ik denk dat ik ze nu al bijna een jaar elke week met heel veel liefde draag. Sinds kort ben ik één van de influesters van EST1842, en hiervoor mocht ik een paar schoenen uitkiezen. Uiteraard ging ik voor een paar witte sneakers! Nu kan ik mijn oude vertrouwde Adidasjes eindelijk afwisselen met een paar nieuwe kicks.

De ”The White” sneakers van EST1842 zijn helemaal wit van kleur, en hebben beige details op de flap en aan de achterkant. Het model is basic: een normale zool en neus. Persoonlijk vind ik dit soort model sneakers het mooist. Je kan ze hierdoor zowel met een casual, als een nette outfit dragen. Zowel het buitenmateriaal als de voering van de sneaker is gemaakt van leer.

Ik heb ze pas een paar keer aangehad, maar ze lopen echt heerlijk. Voor mij is dit echt een ”musthave” paar sneakers omdat ik ze vrijwel met alle items uit mijn kast kan combineren. Yay, ik heb er een nieuw favoriet paar kicks bij!

De ”The White” sneakers van EST1842 kosten 89,99. Met de code ANOUKTODAY krijg je €10,- op alle sneakers en laarsjes bij EST1842.

Ben jij ook zo gek op witte sneakers?! X