OOTD: Sneakers with a pop of gold – The Style Doctor

Joehoe! Vandaag heb ik voor jullie een lookje met mijn sneakers van Est1842! De afgelopen jaren transformeerde ik langzaam van iemand met 1 paar afgetrapte all stars in een echte sneaker lover en ik ben dan ook helemaal blij met mijn nieuwste shiny aanwinst. Mijn sneaker collectie bestond tot nu toe nog vooral uit basic witte en zwarte sneakers en daarom besloot ik nu eens een keer te kiezen voor een wat opvallendere exemplaar. Deze witte sneaker heeft een gouden tong en neus en is daarmee echt de ideale schoen om je basic outfits net wat specialer te maken. Leuk toch? Deze sneakers zijn trouwens helemaal van leer en dat is toch wel heel erg relaxt hoor. Krijg ik in mijn Adidasjes bij warm weer nog wel eens last van zweterige voeten, bij deze sneaker heb ik dat probleem dus echt niet. Top! Wat kan ik verder vertellen over de outfit? De ‘mom jeans’ kocht ik op vakantie bij Stradivarius en ik vind het een fijn broekje voor deze nazomer dagen. Verder draag ik mijn rode leren jasje van Zara met daaronder een grijs shirtje. Een stoere look met a pop of gold. Wat vinden jullie ervan?

Sneakers: White & Metallic Gold Sneaker by Est1842
Jeans: Stradivarius
Shirt: Object
Jacket: Zara
Sunnies: Polette
Bag: Thrifted