Retourneren & Ruilen

Hoe kan ik mijn schoenen retourneren?

Jeetje, wat jammer! Maar het kan altijd gebeuren dat je niet tevreden bent. Je hebt 14 dagen de tijd om je bestelling te retourneren. De schoenen moeten altijd in de originele verpakking (zowel schoendoos als omdoos) retour gestuurd worden. Vul het retourformulier zo volledig mogelijk in voor een snelle verwerking. Dan kun je je retour aanmelden bij service@est1842.com. Je kunt het pakket dan via een van de postkantoren retour sturen. Let op, dit is wel op eigen kosten en risico. Zorg er dus voor dat je altijd een bewijs hebt van verzending.

Mijn artikel is beschadigd, verkeerd geleverd of incompleet. Wat moet ik doen?

Natuurlijk checken wij de kwaliteit van onze schoenen, maar mocht je toch een beschadigd, verkeerde kleur van of een incompleet product ontvangen, stuur even een mailtje naar service@est1842.com zodat we het zo snel mogelijk kunnen oplossen.

Kan ik mijn schoenen omruilen tegen een ander artikel?

Ai, toch de verkeerde maat gekozen of liever een ander model? Dat kan natuurlijk gebeuren! Om je artikel te ruilen volg je dezelfde weg als die van de retourprocedure maar geef je duidelijk op het retourformulier aan welk je artikel je wilt ontvangen. We zullen dan opnieuw een pakketje naar je versturen.