See by Chloe

Ik ben weer even terug in het land. Ik hou ervan om weg te zijn en word soms onrustig als ik te lange tijd op een plek ben, maar kan er ook van genieten om de zomer (een beetje) in mijn eigen stad te vieren. Van de zon genieten bij een strandje aan de Waal (mijn favoriete strandje is Sprok Beach), een drankje drinken bij Cultuurterras De Kaaij of even langs mijn favoriete winkeltjes alles vind ik even leuk. Ik ben geen grote fan van het uitgaansleven in Nijmegen, maar kan wel genieten van een dineetje bij mijn favoriete restaurantjes ( De Pizzabakkers, Lodewijk of Bistro Flores). Gister was het zo’n dagje, het weer was prima (niet te warm en niet te heet) en ik besloot even mijn werk te laten liggen om de stad in te gaan. In samenwerking met Est1842 sneakers combineerde ik drie looks die aansluiten bij mijn middag/avondje Nijmegen. Mijn route begon bij De Kaaij waar ik genoot van een lekker broodje tonijn salade (met appeltjes) van Barrio Alto. Als het maar even kan wil ik mijn bruine benen laten zien dus combineerde ik de groen rode glitter sneakers met een denim shorts, off shoulder top en beige fringe tas. Ok, Nijmegen is geen Ibiza, maar ik kreeg wel even dit gevoel (als we niks inbeelden, wordt het immers nooit wat). Hierna liep ik richting de binnenstad om nog even snel de laatste sale te checken. In elke winkel is alles voor de helft en omdat ik eind van het seizoen nog naar de zon ga zijn afgeprijsde zomer items nooit verkeerd. Voor de shop look combineerde ik de licht blauwe metallic Est1842 sneakers met een licht blauw rokje, crème kleurige top en mijn favoriete Furla tasje. Dit tasje is echt ideaal om te dragen tijdens het winkelen, omdat net alles erin past (pinpas, lippenstift, rouge etc). Toen de avond viel was het natuurlijk tijd om een leuk restaurantje op te zoeken en van de avond zon te genieten. Zoals ik al eerder aangaf in een andere post kunnen sneakers in de avond prima. Je hoeft naar mijn mening niet altijd hakken aan te doen. Zelfs in Cannes, Zuid Frankrijk, (waar hakken een soort van verplichting zijn) droeg ik een avond dit jurkje met platte schoenen. Ok, ik ben 172 cm lang, dus misschien is het anders als je 160 cm bent, maar op een of andere manier vind ik sneakers onder dit glitter jurkje erg leuk staan. Voor mijn avond look combineerde ik de zwart blauwe glitter sneakers met een zwart glitter jurkje en mijn favoriete zwarte zonnebril. Nu ben ik uiteraard benieuwd welke look jullie favoriet is. Kom je uit of uit de buurt van Nijmegen laat mij dat dan zeker weten (ook tips voor restaurantjes etc zijn altijd welkom). Geniet van het lekkere weer!

 

See by Chloe
See by Chloe
See by Chloe
See by Chloe